اصول اساسی توسعه TITR

اصول اساسی توسعه TITR

اصول اساسی توسعه TITR یکپارچگی خدمات از نقطه مبداء تا مقصد نهایی از جمله از طریق نرخ های تعرفه مشترک، ساده سازی رویه های اداری و اجرای حمل و نقل بین وجهی با استفاده از یک بارنامه واحد است.

در ژانویه 2018، نمایندگان بنادر بین‌المللی قزاقستان، بندر دریایی بین‌المللی آناکلیا گرجستان و بندر خشک “KTZE-Khorgos Gateway” توافقنامه‌ای را برای ورود بندر کوریک به TITC امضا کردند. در 8 مه 2018، در باکو، در جلسه انجمن، پروتکلی امضا شد که تعرفه های حمل و نقل زغال سنگ، غلات، روغن و سبزیجات و همچنین پذیرش دو عضو جدید را تصویب می کند: کنسرسیوم توسعه آناکلیا (گرجستان). و “NMSK “Kazmortransflot” (قزاقستان).
در ژوئن 2018 در آلماتی، در نشست عمومی انجمن TITR، خاطرنشان شد که TITR پتانسیل زیادی برای افزایش گردش کالا در بین کشورهای عضو دارد.

پیش بینی میشود تا پایان سال 2018 حجم حمل و نقل به جای 700000 تن به حدود 1.2 میلیون تن برسد.

تعرفه های رقابتی

برای توسعه بیشتر مسیر، تعرفه های رقابتی مورد تایید باید توسط همه شرکت کنندگان TITR برای مدت طولانی تری تثبیت شود. با افتتاح راه آهن جدید باکو – تفلیس – کارس و راه اندازی ترمینال کشتی های حمل و نقل در بندر کوریک، فرصت های جدیدی برای رشد حمل و نقل در طول مسیر پیش بینی می شود.
قزاقستان شرایطی را برای تسهیل رشد جریان بار و کاهش زمان تحویل کالا در مسیر ایجاد خواهد کرد.
برای جذب ترافیک بار به مسیر، قطارهای کانتینری معمولی باید حداقل دو بار در ماه از چین به ترکیه/گرجستان سازماندهی شود. علاوه بر این، باید به استفاده از کشتی های تغذیه کننده با قابلیت حمل 40-50 کانتینر توجه شود.
کریدورهای حمل و نقل بین المللی OSJD 1، 2، 5، 8 و 10 از قزاقستان عبور می کنند.
کریدورهای حمل و نقل بین المللی 0SJD 2، 5، 8، 10 که از قزاقستان عبور می کنند در شبکه EATL گنجانده است. این کریدورها دسترسی به کشورهای همسایه، بنادر اصلی، مراکز حمل و نقل و پایانه ها را فراهم می کنند.
کریدور حمل و نقل بین المللی OSJD 1، از قلمروهای لهستان، لتونی، لیتوانی، استونی، بلاروس، فدراسیون روسیه، قزاقستان، ازبکستان، چین، مغولستان و جمهوری دموکراتیک خلق کره عبور می کند. شاخه ای از کریدور حمل و نقل بین المللی 1 0SJD از قزاقستان می گذرد. مسیر شعبه مسکو – ریازان – سیزران – اورنبورگ – آکتوب – کندیاگاش آریس – تاشکند است. طول کریدور از طریق قزاقستان 1754 کیلومتر است.

پست قبلی

عدم تطابق مقررات و قوانین گمرکی ایران و روسیه

پست بعدی

هسته های لجستیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *